Dag 15. Tuinieren
Door: Esmee
Blijf op de hoogte en volg Esmee
22 September 2015 | Bonaire, Sint-Eustatius
22 September 2015 - 03:07
Elma:
Hi. Je hebt je dus letterlijk in het zweet gewerkt :-)
Komen er ook bezoekers op zo'n dag? Hier regent het weer eens ik hoor het op de ramen.
Verder geen spannend nieuws hier. Gewoon zn gangetje. Xxx -
22 September 2015 - 06:20
Marja:
Hoi hoi je hoeft je geen moment te vervelen lees ik zo. Zijn de botanische tuinen net als hier met allerlei planten van de regio. Hier gaat alles zn gangetje. Maandag is oma van Rhijn aan haar blaas geopereerd alles is goed gegaan en ze mag dinsdagmiddag weer naar huis. Het is de omgekeerde wereld zeg bij jou zonnig en warm met af en toe regen en hier regen en kou met af en toe de zon..:)) tot morgen -
22 September 2015 - 09:29
Tante Lia:
hallo, zo je 3e week is al weer begonnen, lijkt me echt een rotweg wat je schrijft.
Je ben alweer druk bezig geweest is dan wel leuk als je ziet dat het opknapt toch.
Zal wel een vieze troep geweest zijn uit de container bah.
Werkze maar weer vandaag,we lezen wel wat je gedaan heb.
groetjes xxx
22 September 2015 - 10:27
Tante Anneke:
hoi esmee
het was voor jou een werkdag vandaag,maar ja dat moet ook gebeuren,het is niet zo gemakkelijk in die warmte..
we lezen wel weer de volgende berichten.
groetjesxxx -
22 September 2015 - 19:53
Marco En Dees :
Hoi hoi,
Jij bent van alle markten thuis hè. Groene vingers op het land en onderwater.
Maar je bent in iedergeval lekker bezig, zoals jij die hobbel weg beschrijft doet me gelijk denken aan zon oude Amerikaanse leger truck waar ze daar mee rijden, lekker bladgeveerd en bij iedere hobbel los van je stoel komen.