Dag 19. Voeld als weekend.
Door: Esmee
Blijf op de hoogte en volg Esmee
25 September 2015 | Bonaire, Sint-Eustatius
26 September 2015 - 01:34
Elma:
We hebben elkaar net nog geappt dus heel fijn weekend. Dikke knuffels en klapzoenen en tot zondag -
26 September 2015 - 02:46
Tatjana:
Heey meid,
Je moet wel goed voor jezelf zorgen he!
Heel veel plezier vanavond en lekker uitslapen morgen
Xx tattie -
26 September 2015 - 08:56
Tante Lia:
Hoi hoi wat jammer dat je gisteren geen schildpadden heb gezien, gelukkig eergisteren wel
er komen vast nog meer dagen dat je ze zal zien.
Ga dit weekend maar lekker uitrusten, toch ook fijn dat het huis weer schoon is.
We kijken alweer uit naar je verhalen van volgende week.
Fijn weekend en dikke kus. xxx -
26 September 2015 - 12:46
Tante Sjanie:
hallo hier weer even een groet vanuit een zonnig Strijen. Weer veel gelezen en meebeleeft van je avonturen van afgelopen week. Het is leuk om je zo te volgen met wat je allemaal doet. Let je wel goed op dat je genoeg drinkt met die hitte en dat je ook niet te vermoeid raakt. Toch proberen op tijd je rust te pakken. Wij hebben nu een weekje vakantie en gaan een paar dagen naar een landgoed in Twente. Ze geven heel de week mooi weer op dus dat is lekker. Nou fijn weekend en heul veul xxxxxxxxx van ome Jan en mij -
26 September 2015 - 17:36
Marja:
Hoi hoi. Oke dan een appelflauwte.. gelukkig alles goed. Niet alleen op tijd rusten en drinken maar let ook op je zouten.. je zweet nl ook veel zout uit dat moet je wel weer aanvullen. Geniet van het weekend en veel plezier xxx