Dag 41 en 42. Lekker weekendje.
Door: Esmee
Blijf op de hoogte en volg Esmee
19 Oktober 2015 | Bonaire, Sint-Eustatius
Zo zo zo, het weekend al weer voorbij, gelukkig was het goed begonnen met de vrijdag avond turtle patrol waar we zowel een grote groene schildpad zagen als twee kleintjes die hun weg gingen vervolgen in de big blue. Niet veel later dat ik thuis was, kwamen de andere ook thuis van het stappen. Zaterdag ochtend lekker uitgeslapen even gefacetimed met de hele familie, rustig wassen en aankleden en vervolgens lekker in de airco samen met Sarah "Homeland" kijken. Vervolgens tussendoor lunchen en eind van de middag zijn we naar het strand gegaan. Daar was de rest ook. Om een uur of vier hadden ik en Mickey een korte breefing voor mijn onder water fotografie. Hier na zijn we tot zonsondergang op het strand gebleven. Verder had de rest tijdens het stappen het idee om uit eten te gaan bij "Ocean View" en dat was erg gezellig met dertienen. We hadden heerlijk gegeten en op weg naar huis kwamen we een bakesale tegen voor borstkanker maand, we konden het toen niet laten om zo'n goed doel te steunen, dus hebben we een stuk cake gekocht, upside down ananas cake om precies te zijn. Thuis zijn we niet veel later naar bed gegaan. Zondag was ik al weer vroeg wakker, maar bleef nog wel even liggen tot ik honger kreeg en ging ontbijten. Daarna ging ik nog even weer in bed mijn duik cursus lezen, drie bladzijdes verder vielen mijn ogen dicht. Al gauw had ik zoiets van nee dit gaat niet werken. Terug uit bed en wassen en aankleden en eten halen voor avond eten want ik moest koken. Terug thuis zijn Sarah en ik weer "Homeland" gaan kijken, daarna zijn ik, Sarah, Els en Kirsten naar "Ocean View " gelopen voor afternoon tea, daar waren Mickey en Joost ook, helaas was hij gesloten dus zijn we maar naar de "Old Gin House" gegaan waar we cheesecake hebben gegeten, deze was ook erg lekker. Daarna zijn we naar het strand gegaan tot het voor mij tijd was om nog wat boodschapjes te halen, maar toen ik thuis kwam en gedoucht had zag ik dat ik het verkeerde mee had genomen, kippenpoten i.p.v. Filet. Het avond eten maken ging ook niet als gedacht, maar het smaakte gelukkig prima. We hebben daarna met zijn alle "Mad Max" gekeken en ik ben daarna naar bed gegaan. Morgen weer een nieuwe week.