Dag 46. Junior Rangers deel 2.
Door: Esmee
Blijf op de hoogte en volg Esmee
23 Oktober 2015 | Bonaire, Sint-Eustatius
23 Oktober 2015 - 04:43
Elma:
Leuke dag weer. Je werkt wel erg hard ;-). Beetje zwemmen beetje spelen, cake eten etc.
Doe mij ook zo'n stage haha. Gezellig hoor zo'n avondje uit toch?
Hier gaat alles zn saaie gangetje. Wel lekker gewandeld gisteren. Het was zacht weer en droog en we zijn weer heerlijk "gelucht". Haha. Mar weet wel wat ik bedoel.
Toch morgen weer xxxxxxx -
23 Oktober 2015 - 05:04
Marja:
Hier al weer vrijdag..gisteren heel de dag op het asiel in spijkenisse geweest... schoonmaken voor de bobos die kwamen.. er was nl gisteren een overdracht van elektrische autos van de postcodeloterij.. ieder asiel kreeg er 1. Dus stonden er 30 van die dingen op en ronde het terrein... ook was er de overdracht van 1 vd 7 animal rescue vehicles ARV.. een hele grote semi vrachtwagen voor evacuaties of vervoer van grote groepen dieren...met een beetje proppen kan je er zelfs een paard in kwijt... gisteravond was het lekker buiten dus nog een rondje rond rockanje gewandeld met je mamsje en de doggies... xxxxx -
23 Oktober 2015 - 14:28
Tante Anneke:
haha je livestyle word al aardig caribbisch
nog even we herkenen je niet meer terug en zeker als je lekker gekleurd terug komt.
maar geniet er maar van liefsxxx